Over Belle d'Avalane

Avalane is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het vriesdrogen van bloemen. Wij leveren een breed assortiment aan natuurlijke gevriesdroogde bloemen die lang houdbaar zijn en geen seizoensgebonden beperkingen kennen. Wij zijn ook groothandelaar in de gestabiliseerde bloemen en groensoorten. Wij leveren wereldwijd verschillende merken zoals Rose Amor, Vermeille en Verdissimo.

Groot- en detailhandelaars kunnen voor meer informatie contact met ons opnemen via email: info@avalane.com.

Voor bloemstukken kunt u contact met ons opnemen via email: shop.antwerpen@avalane.com of online bestellen via www.tifiori.com.

Waarom Avalane

De gevriesdroogde bloemen van Avalane gaan maanden tot jaren mee. Ze behouden hun natuurlijke kleur, vorm en uitstraling, wat ze tot een uniek cadeau maakt voor uw beste vrienden of relaties of ... voor uzelf.

Vriesdrogen

Tijdens het vriesdroogproces worden de bloemen bevroren voordat al het vocht eruit wordt gehaald. Dankzij dit natuurlijke proces blijft de oorspronkelijke vorm, structuur en kleur van de bloem in hun mooiste staat behouden. Bovendien zorgt de vriesdroogtechniek er ook voor dat de bloemen stevig worden, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn in bloemendecoraties.

Duurzaam

De gevriesdroogde bloemen van Avalane gaan jaren mee, zonder water of voedingsstoffen. Dit garandeert tevreden klanten.

Natuurlijke uitstraling

Dankzij de vriesdroogtechniek zien uw bloemstukken er net zo natuurlijk uit als met verse bloemen. De gevriesdroogde bloemen kunnen ook worden gebruikt in combinatie met vers gebladerte dat op natuurlijke wijze droogt, zoals hortensia of eucalyptus.

Breed assortiment

Met meer dan 90 soorten zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos. En ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd.

Hoe te gebruiken

Gemakkelijk en soepel in gebruik. Gevriesdroogde bloemen kunnen worden gelijmd met koude of warme lijm. U kunt de bloemblaadjes ook afzonderlijk gebruiken voor uw originele creaties.

Niet seizoensgebonden 

Ons assortiment is het hele jaar door verkrijgbaar. Dankzij Avalane bent u niet langer onderhevig aan seizoenen, temperaturen of prijsschommelingen. Bereid uw composities ruim op tijd voor op piekmomenten door gebruik te maken van gevriesdroogde bloemen.

Winkel

We hebben een concept store in Antwerpen waar we bloemstukken verkopen met gevriesdroogde en gestabiliseerde bloemen. U kan voorbeelden van onze bloemstukken terug vinden op onze sociale media. Wij nemen ook bestellingen aan voor huwelijken, restaurants, hotels,... Voor meer informatie aarzel niet ons te contacteren.